Akuten, igen... | Mikaela Nyström
mikaelanystrom

Mikaela Nyström

Annons

Akuten, igen…

Kinkig liten tjej här hemma idag. Mer än vanligt. Verkar ha haft lite ont i magen till och från, men tänkte att det är väldigt vanligt att dom får lite knip när dom är små och äter hela tiden.

Efter hennes nap på dagen så hoppade jag in i duschen, och hon sitter alltid i babysittern framför duschen och ser mig. Gungar på henne lite då och då och hon är oftast lugn. Idag när hon satt där så såg hon ovanligt trött ut men jag tänkte att hon bara blev trött utav gungandet, så klev ur duschen och snurrade in mig i handdukar och tog upp henne. Hann inte tänka innan jag hörde världens splash på golvet och fick spya över hela mig, och det bara fortsatte komma och jag märkte att lillan inte fick någon luft. Kan inte beskriva paniken som jag fick just då. Slängde henne över armen och klappa henne på ryggen för att allt skulle komma ut samtidigt som jag springer till mobilen och ringer Patrik. Just då hann jag tänkta ”nu dör hon”. Fyfan.

Ringer 1177 som säger att vi ska åka in till akuten, när säger dom inte det? Patrik åker hem från jobbet och vi ringer även in till barnakuten för att rådfråga med dom också vad dom tyckte, och dom sa också att vi skulle komma in. Vi var ju som sagt inne igår också och blev så glad när vi fick samma läkare igen som vi hade igår så hon förstod lite vår oro. Hon kände och lyssnade på henne och tyckte att hon såg fin ut och sa att det nog bara var att hon ätit väldigt mycket och att hon kräktes upp det överflödiga och att allt kom upp. Så vi har en väldigt glupsk liten tjej här hemma med andra ord.

Nu är vi hemma och jag känner mig fortfarande lite skärrad. Jobbigt att vara ensam hemma när sånt här händer. Speciellt första gången. Visst, hon har såklart spytt innan men då har det bara varit en liten mängd och mjölkigt, nu var det mycket mycket mer och med galla/slem. Men jag behöver nog träna på att vara lite mer cool i såna situationer och ha lite is i magen. Hon känner ju av min energi så vill inte överföra min oro och stress till henne. Så glad att jag har Patrik i dessa lägen när han är så lugn.❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mikaelanystrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats