Äta-sova-äta-sova | Mikaela Nyström
mikaelanystrom

Mikaela Nyström

Annons

Äta-sova-äta-sova

Som texten lyder. Det är ungefär så våra dagar ser ut just nu. Tror Jordyn är i någon slags ökningsfas då man märker lite frustration när jag ammar henne och hon släpper bröstet flera gånger, var rädd att det fanns för lite mjölk åt henne men när jag handpumpar så ö s e r det ut massor, så nu när jag ammar henne så handpumpar jag samtidigt och då blir hon mer nöjd. Trixet är ju att man tror att mjölken är slut, precis som jag själv trodde, och vill sätta till ersättning men har fått tipset att amma, amma, amma så produktioner ökar, för börjar jag med ersättning så minskar ju produktioner av mjölk automatiskt eftersom jag inte ammar lika mycket då. Men om mjölken inte ökas nu och jag märker att hon fortfarande är hungrig så är det självklart att vi kommer börja ge henne ersättning. Och kommer inte känna mig värdelös om det blir så, man kan inte styra över sin kropp. Men vill såklart amma så länge jag kan. Så just nu består våra dagar av enbart mys. Klagar absolut inte.❣️

Om några dagar nu så är hon TRE månader. Lilla fisen. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Hon gör mig till en bättre människa.❣️

Trött liten tjej i vagnen som absolut inte ville somna. Bara busa.❣️

Dom här små fossingarna kommer jag aldrig få nog av.❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mikaelanystrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats