Helgen❤️ | Mikaela Nyström
mikaelanystrom

Mikaela Nyström

Annons

Helgen❤️

Även fast det har varit en lite sorglig helg så har den varit väldigt fin.🙏🏼❤️

Vår ena hund Brutus flyttade ju tillbaka till sin förra ägare igår så då var vi lite låga här hemma. Blev tomt så fort han hade åkt.. men vi vet i våra hjärtan att det kommer bli så mycket bättre för alla på det här sättet. Kommer nog bara ta ett tag att vänja sig vid att han inte bor här längre.❤️ Nog jobbigast för Rufus. Han har samma beteende kvar som när bruttan bodde här. Alltid när vi skulle ge dom mat så sprang han ivrigt fram och tillbaka mellan bruttan och maten ( förmodligen för att vara först i kön typ ), så igår när vi skulle ge Rufus mat så gjorde han så fast denna gången var ju inte Brutus där, det gjorde lite ont att se. Sen har vi en ställning med två vattenskålar i, Rufus drack alltid ut den till vänster och Brutus till höger. Så idag när Rufus hade druckit ur sin skål så drack han inget ur den andra. Sorgligt. Men jag hoppas det släpper för honom snart också och att han blir som innan Brutus flyttade till oss.

Men annars har denna helg bara bestått av massa gos. Tänt ljus, kollat tv och bara varit.❤️ Tog även med mig Rufus ut på en långis med vagnen idag.

Imorgon startar en ny vecka igen och även fast jag går hemma på mammaledighet så känner man verkligen skillnad på helg och vardag konstigt nog.

Nu ska jag sussa och krama om min fina lilla dotter.❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mikaelanystrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats