Lucia❤️ | Mikaela Nyström
mikaelanystrom

Mikaela Nyström

Annons

Lucia❤️

Lucia. Hoppas alla haft en mysig dag. Det har vi, busat och myst som vanligt.❤️ Patrik är fortfarande hemma och jag försöker mysa så mycket jag kan för det blir så tomt när han jobbar så alla dagar jag får ha honom hemma är det bara mys som gäller.

Idag är det även 22 år sedan som min morfar begravdes. Vi barn fick inte vara med på begravningen, och det kan jag förstå då jag bara var fyra år gammal. Jag hade nog inte fattat varför alla var ledsna och hade nog bara blivit en konstigt upplevelse då jag nog knappt visste vad döden innebar. Jag minns inte dagen han dog och har inget minne av att något runt mig ändrades eller var traumatiskt på något sätt. Det är jag väldigt glad för idag. Har bara några enstaka minnen av min morfar men väldigt lyckliga, ett är när han lyfter upp mig i taket och kallar mig ”sin prinsessa” och ett annat är när vi är ute i trädgården och spänner ut magen och ser vems som blir störst. Mormor hade en låda med hans gamla saker som jag gick igenom varje gång jag var där, även i vuxen ålder. Älskade att greja runt med hans gamla plånböcker och glasögon och krimskrams. Så ofta som jag önskar att han fortfarande i livet, tror så mycket hade varit annorlunda, på ett bra sätt såklart ( inte för att jag vill ändra något som ligger bakom mig nu då det tagit mig till den punkt jag är idag ). Hade velat att han skulle fått träffa Jordyn, hans andra prinsessa. Han hade älskat henne. Även fast jag bara fick fyra år med min morfar som jag knappt minns något av så är det honom jag känner att jag vill göra mest stolt i det jag åstadkommar i mitt liv. Jag vill tro att han ser mig där han är och är med mig vart jag än befinner mig. Saknar han varje dag och jag längtar tills vi ses igen.❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mikaelanystrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats