Sova i egen säng | Mikaela Nyström
mikaelanystrom

Mikaela Nyström

Annons

Sova i egen säng

Igår testa vi för första gången att lägga henne i sin egna säng. Hon somnar alltid på mig i soffan på kvällen efter jag har matat henne, så tänkte att istället för att lägga henne i våran säng så lägger jag ner henne i spjälsängen. Alla andra gånger vi lagt henne där så har hon inte alls tyckt om det och visat sitt missnöje ganska rejält. Men denna gången gick det bra. Hon sov ungefär 2-3 timmar innan hon vaknade första gången och då bytte jag blöja och sen ammade jag henne i våran säng och då blev hon kvar där tills nästa gång hon vakna och då amma jag henne tills hon somna på mitt bröst och då la jag tillbaka henne i spjälsängen och där sov hon några timmar till. Sen fick hon såklart ligga och morgonmysa i våran säng nästa gång hon vakna, det är verkligen bästa starten på dagen. Speciellt nu när hon är så med. Kollar, lyssnar och ler massor.

Men iallafall, även fast jag älskar när hon ligger hos mig i våran säng så kan det vara bra att variera och låta henne vänja sig vid att sova i sin säng också. Har varit väldigt bortskämd med att hon bara vaknar 2-3 gånger per natt, nu jinxar jag väl det, haha. Det är klart man är trött när man inte får sova en hel natt sammanhängande men jag har inte känt än att jag är dödstrött och bara vill gråta. Hoppas verkligen det håller i sig och blir en vana för henne att sova på natten.

Bestämde oss för att testa att ha henne i sin säng inatt igen för att se om det går lika bra och för att testa våran babyvakt lite. Har ingen aning om vad det är för modell men märket är iallafall motorola och vi är verkligen supernöjda även fast vi inte hunnit testa den så mycket än. Ljudet och bilden är så himla bra och det känns så tryggt att ha en ordentlig som man känner att man kan lita på.

Ligger just nu och tittar på henne på den, även fast vi är i samma rum och bara någon meter ifrån varandra, haha. Den har ju även nattläge så man ser henne jätte tydligt och ser hur hon andas och rör sig. Lilla mysan.❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mikaelanystrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats